Vestiging VughtIk ben Sanne Spits-Nuijten, (kinder)leefstijlcoach bij LESS!

LESS staat voor laagdrempelige coaching. Stap voor stap naar een gezondere leefstijl! Kernwaarden van LESS zijn BEWUSTZIJN, inzicht krijgen door reflectie, voor jezelf KIEZEN, VERANTWOORDELIJKHEID nemen, EMPATHIE, BETROUWBAARHEID en HUMOR.

Over mij

Ik ben Sanne Spits-Nuijten, geboren in 1976, getrouwd, moeder van drie kinderen en ik woon in Vught.

Na mijn studie Communicatie Wetenschap in Amsterdam, ben ik mijn loopbaan begonnen als ondernemer en heb ik samen met een goede vriendin Stichting Victory for Life opgericht. Bij Victory for Life organiseerden we programma's en vakanties voor jongeren met overgewicht.

Na een aantal prachtige jaren in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt, heb ik de opleiding tot leefstijlcoach en kinderleefstijlcoach gevolgd aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid en was ik franchisenemer voor PANASJ, kinderhockey.

Ik heb een passie voor sporten, gezond eten en bewegen, met een nuchtere blik. Werken met kinderen is een andere grote passie, ik vind ze puur, open en verfrissend! Het geeft mij voldoening en ik krijg er energie van!

Ik geloof erin door mij eerlijk en open op te stellen in de coaching tot de kern te komen, altijd nieuwsgierig naar de laag eronder. Vanuit daar stap voor stap bouwen aan een gezond leven!