Over onsWij zijn Joanneke Moesbergen en Sanne Spits-Nuijten, (kinder)leefstijlcoaches bij LESS!

LESS staat voor laagdrempelige coaching. Stap voor stap naar een gezondere leefstijl! Kernwaarden van LESS zijn BEWUSTZIJN, inzicht krijgen door reflectie, voor jezelf KIEZEN, VERANTWOORDELIJKHEID nemen, EMPATHIE, BETROUWBAARHEID en HUMOR.

Over Joanneke

Ik ben Joanneke Moesbergen, geboren in 1975, moeder van 2 kinderen en ik woon in Tiel.

Al jaren ben ik bewust bezig met gezonde voeding. Hardlopen over de dijk, yoga, krachtoefeningen, naast voeding is sporten helemaal mijn ding!

In het voorjaar van 2015 ben ik daarom begonnen aan de academie voor leefstijl en gezondheid. Een post-hbo opleiding gebaseerd op 3 pijlers: bewegen, voeding en coachen.

Jarenlang heb ik gewerkt als accountant, een keuze die ik maakte met mijn verstand, niet met mijn hart! Een keuze waar ik niet gelukkig van werd. Ik heb gemerkt wat dat met mijn lijf deed. Veel hoofdpijn, slecht slapen, veel te veel chocolade eten. Ik voelde me futloos.
Nu werk ik met passie en plezier! Mijn futloosheid is allang verleden tijd.

Mijn passie, kennis en ervaring zet ik nu in om mensen te coachen bij de stappen die zij maken naar een gezonde leefstijl!

Over Sanne

Ik ben Sanne Spits-Nuijten, geboren in 1976, getrouwd, moeder van drie kinderen en ik woon in Vught.

Na mijn studie Communicatie Wetenschap in Amsterdam, ben ik mijn loopbaan begonnen als ondernemer en heb ik samen met een goede vriendin Stichting Victory for Life opgericht. Bij Victory for Life organiseerden we programma's en vakanties voor jongeren met overgewicht.

Na een aantal prachtige jaren in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt, heb ik de opleiding tot leefstijlcoach en kinderleefstijlcoach gevolgd aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid en was ik franchisenemer voor PANASJ, kinderhockey.

Ik heb een passie voor sporten, gezond eten en bewegen, met een nuchtere blik. Werken met kinderen is een andere grote passie, ik vind ze puur, open en verfrissend! Het geeft mij voldoening en ik krijg er energie van!

Ik stel mij altijd eerlijk en open op in mijn coaching en kom daardoor snel tot de kern. Vanuit daar help ik je graag stap voor stap te bouwen aan een gezond leven!