KindercoachingKinderleefstijlcoaching

Ouders willen het beste voor hun kind, een gelukkig en gezond kind! Uiteraard is deze intentie goed, maar is het niet altijd makkelijk te bereiken. Sanne is kinderleefstijlcoach en coacht kinderen individueel en in groepen. Bij individuele coaching komt Sanne meestal bij jullie thuis en coacht zij zowel het kind als de ouders. Kindergroepen vallen onder CooL: Klik hier voor meer informatie over CooLWaarvoor kun je allemaal aankloppen bij een kinderleefstijlcoach? Uiteraard wanneer je worstelt met je gewicht, dus bij over-of ondergewicht. Ook als je veel stress ervaart, slecht slaapt, niet lekker in je vel zit, gepest wordt, je niet fit, futloos voelt etc.

Hoe ziet een individueel kinderleefstijlcoachtraject eruit?

Er vindt altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek plaats. Het is belangrijk dat kind en ouders alle ruimte krijgen om vragen te stellen en een goed beeld kunnen vormen van het traject. Past het bij jullie? Voelen jullie je op je gemak bij de kinderleefstijlcoach? Wat willen jullie bereiken? Wat kunnen wij jullie bieden? Informatie die nodig is om een weloverwogen besluit te nemen!

Vervolgens vindt er een intakegesprek plaats van 90 minuten. Hierin bespreken we de persoonlijke gegevens, medische gegevens, het doel en de huidige situatie.

Gemiddeld volgen er dan 4 à 6 vervolggesprekken van 60 minuten om de 2 à 3 weken, afhankelijk van de behoefte, waarbij we elk gesprek eindigen met een actie(s). Wij sturen jullie van elk gesprek een verslag toe en leggen ook de afgesproken actie(s) vast waarmee jullie na het gesprek aan de slag gaan. Dit kan bijvoorbeeld zijn het bijhouden van een eetdagboekje, verandering(en) op het gebied van bewegen, afspraken binnen het gezin etc. Acties die zijn afgestemd op het behalen van JULLIE doel!!


"Laagdrempelig, heel prettig in de omgang en professioneel. Het was fijn om na elk gesprek een verslag te ontvangen van hetgeen we hadden besproken en de acties waarmee ik aan de slag kon!"


Hoe ziet zo'n traject eruit?

Kennismakingsgesprek

Er vindt altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek plaats. Het is belangrijk dat je alle ruimte krijgt om vragen te stellen zodat je een goed beeld kunt vormen van leefstijlcoaching. Past het bij jou? Voel jij je op je gemak bij de leefstijlcoach? Wat wil je bereiken? Wat kunnen wij jou bieden? Informatie die je nodig hebt om een weloverwogen besluit te nemen!

Intake- en vervolggesprekken

70 euro per uur.
Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW, voorbereiding, uitwerking en gebruik van materialen.Spreekt je dit aan of wil je meer informatie?