CoachingLeefstijlcoaching

Bij leefstijlcoaching ben JIJ diegene die het doel bepaalt! JIJ bepaalt hoe je dat doel gaat halen!

Als leefstijlcoach gaan wij naast je staan, jou ondersteunen, jou vragen stellen om helder te krijgen wat concreet jouw doel is, wat nu goed gaat en wat beter kan. We zullen samen tot acties komen waar je na elk gesprek mee aan de slag gaat.

Zo ga je stap voor stap op weg naar jouw doel. Elke stap is een doel op zich, een haalbaar doel! Op deze manier blijf je gemotiveerd.

Het is geen streefgewicht waar je naartoe werkt waarna het 'gewone' leven weer begint. Het is een verandering van leefstijl! Veranderingen zullen, met vallen en opstaan, gewoontes worden!


"Laagdrempelig, heel prettig in de omgang en professioneel. Het was fijn om na elk gesprek een verslag te ontvangen van hetgeen we hadden besproken en de acties waarmee ik aan de slag kon!"


Hoe ziet zo'n traject eruit?

Kennismakingsgesprek

Er vindt altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek plaats. Het is belangrijk dat je alle ruimte krijgt om vragen te stellen zodat je een goed beeld kunt vormen van leefstijlcoaching. Past het bij jou? Voel jij je op je gemak bij de leefstijlcoach? Wat wil je bereiken? Wat kunnen wij jou bieden? Informatie die je nodig hebt om een weloverwogen besluit te nemen!

Intakegesprek

Mocht je besluiten een leefstijlcoaching traject te gaan volgen dan starten we met een intakegesprek van 90 minuten. Hierin bespreken we jouw persoonlijke gegevens, medische gegevens, wat is jouw doel en hoe ziet jouw huidige situatie eruit?

Vervolggesprekken

Gemiddeld volgen er dan 6 à 7 vervolggesprekken van 60 minuten om de 2 à 3 weken, afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt, waarbij we elk gesprek eindigen met een of meerdere acties. Wij sturen je van elk gesprek een verslag toe en leggen ook de afgesproken actie(s) vast waarmee jij na het gesprek aan de slag gaat. Dit kan bijvoorbeeld zijn het bijhouden van een voedingsdagboek, aanpassing(en) in je voedingspatroon, verandering(en) op het gebied van bewegen. Acties die zijn afgestemd op het behalen van JOUW doel!!

· Kennismakingsgesprek: gratis
· Intake-en vervolggesprek: 70 euro per uur

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW, voorbereiding, uitwerking en gebruik van materialen.Aanmelden of wil je meer informatie?